LAATSTE NIEUWS
Brand New Headline To Edit
Brand New Headline To Edit

Yvonne Thuijs   -   BLIJHEID

15 januari 2017

Ik ben blij. Ik maak duizenden verbindingen in mijn hoofd. Ik geef het commando aan mijn brein: "Happy". Mijn brein zorgt er voor dat ik endorfine en dopamine aanmaak, en mijn hele systeem vult zich met smileys en hartjes. Ik voel me blij. ik heb mooie gedachten en in mijn houding zie je aan alles dat ik blij ben en straal. ik ben een magneet en trek vanzelf alleen maar vrolijke dingen aan. De wet van de aantrekking.. Positief trekt positief aan. Mijn focus ligt op vreugde. Dat is wat ik om mij heen zie. In elke cel, in elke vezel van mijn lichaam bevinden zich blije stofjes. Wat is de reden dat ik blij ben? Was er een trigger uit de omgeving? Of kwam het van inside out? 

Yvonne Thuijs  -  UITHOUDINGSVERMOGEN

28 december 2016. 


Als je een doel als een stip aan de horizon hebt gezet. Daar waar je naar toe wilt, is de vraag hoe kom je daar? Wat heb je nodig? Hoe groot is jouw motivatie? Is het opzoeken van plezier? Of is het weg van de pijn? Hoe dan ook. Als je obsessie groot genoeg is om daar te komen en hand in hand gaat met je uithoudingsvermogen is de kans groot dat je het doel bereikt. Natuurlijk voedt je je brein met overtuigende gedachten die zich manifesteren in jouw realiteit. Wat zeg je tegen je zelf? IK KAN HET! Dat is jouw grootste drijfveer om elk doel te bereiken.

Yvonne Thuijs  -  GEDULD

15 december 2016

Dingen hebben tijd nodig om te groeien, om te rijpen. Je moet ze aandacht geven en voeding. Mooi gezegd. HOE doe je dat dan? Wat doe je wel? Specifiek? En wat doe je niet? Het hangt er natuurlijk van af.. Wat wil je bereiken? Wat moet de Outcome zijn? Ik heb helemaal niets gezegd. Alleen maar vaag taalgebruik gebruikt. Iedereen kan het zelf invullen en aansluiting vinden met zijn wereldmodel. Geduld betekent dat je durft te wachten op het volgende moment. Dat je niet forceert, niets afdwingt. Dat je kunt wachten. Je hebt niet direct resultaat. Dat willen we graag. We willen afvallen en direct slank zijn. We willen stoppen met roken en direct gezond zijn. Het kost tijd.

Yvonne Thuijs  -  BRAINSTORMEN

3 december 2016

Als ik een doel heb is het eerste wat ik tegenwoordig doe brainstormen. Ik schrijf op een stuk papier wat ik wil. Ik maak een mindmap en schrijf alles op wat er in mij opkomt als ik denk aan wat ik wil bereiken. Ik schrijf op wat ik precies wil. Ik wil het doel specifiek maken, anders ga ik alle kanten op. Waarom wil ik dit? Wat heb ik nodig? Wat moet ik doen? Wat moet ik niet doen? Als ik alles wat in mij opkomt op heb geschreven leg ik het weg en kijk er over twee dagen nog eens naar. Als ik dan nog steeds vurig verlang naar dat specifieke doel ga ik er verder mee aan de slag. Als het weggezakt is dan leg ik het weg.

Yvonne Thuijs  -  PLANNING

17 november 2016

Russèll, mijn zoon is een echte steenbok. Hij klimt op zijn eigen tempo heel gestaag naar de top. Hij heeft nooit haast. Hij is in control. Hij is zorgvuldig en weet precies wat hij doet. Hij plant zorgvuldig zijn drukke week. Russèll heeft overzicht en stelt zich zelf doelen. Terwijl ik hem tien keer voorbijloop en heel druk doe. Ik ren, ik vlieg, ik heb haast. Ik heb altijd te weinig tijd terwijl ik mijn 10 ballen tegelijk in de lucht probeer te houden. Aan het eind van de week heeft Russèll al zijn werk keurig af volgens zijn planning. Ik heb overal losse eindjes, een chaos in mijn hoofd en moet nog van alles doen. Het verschil tussen een steenbok en een waterman, met maan in ram en ascendant boogschutter.  

Yvonne Thuijs  -  SUCCES

1 november 2016

Vandaag zei iemand tegen mij; 'Succes met de NLP training.' Ik zei: 'Bedankt.' Want dat is wat wij zeggen als iemand ons succes wenst. Maar, wat is succes? Succes is een overwinning, een prestatie, een triomf, een gunstige afloop. Voordat je succes hebt kunnen er bloed zweet en tranen aan vooraf gaan. Voor de één is succes 5 kg afvallen, voor de ander een boek schrijven, een sportprestatie leveren, veel geld verdienen, een goede ouder zijn. Succes is een containerbegrip. Succes krijgt pas betekenis als wij die er persoonlijk aan geven. Als wij succes ervaren wordt er dopamine in ons brein aangemaakt, een beloningssysteem in werking gezet waardoor wij ons heel goed voelen. Wij hebben een prestatie geleverd. 

Yvonne Thuijs  -  MOTIVATIE

21 oktober 2016

Als ik iets wil, weet ik het dan zeker? Het ligt er aan hoe graag ik het wil. Wil ik het, of wil een ander het? Doe ik het voor een ander of voor mezelf? Dat speelt ook een rol. Wat is mijn motivatie? Is mijn motivatie het opzoeken van plezier of doe ik iets om pijn te vermijden? Als ik iets wil is het resultaat afhankelijk van hoe graag ik het wil. Hoeveel energie stop ik er in? Geloof ik er in? 

Hoe meer ik iets wil, hoe meer ik mij focus op datgene wat ik wil, hoe meer al mijn filters op datgene afstemmen. Mijn creatieve brein gaat op zoek naar datgene wat ik nodig heb om mijn doel te bereiken. 

Yvonne Thuijs  -   EIGENWAARDE  

15 september 2016

Vandaag vroeg ik aan een cliënt hou je van jezelf? 'Van mezelf?' Dat zeg je toch niet! Maar je vindt het wel jammer dat je man het nooit meer zegt... Hoe kan je verwachten van een ander dat hij van je houdt als je niet van je zelf houdt? Dat was een goede vraag om over na te denken.

Hoe belangrijk is het om van jezelf te houden? Hoe voelt het als je jezelf te gek vindt? Als je goed met je zelf op kunt schieten? Hoe fijn is het als je jezelf leuk vindt aangezien je een hele tijd met jezelf opgescheept zit, namelijk je hele leven. Als je jezelf niet leuk vindt.. wat zeg je dan tegen jezelf? Keur je jezelf dan af? Praat je dan negatief tegen jezelf? En wat voor invloed heeft dat op alle facetten van je leven?

Yvonne Thuijs  -   ZELFVERTROUWEN  

28 augustus 2016

Als ik mij goed voel, heb ik vanzelf meer zelfvertrouwen. Het is interessant om te ervaren hoe die gevoelens op elkaar lijken. Als ik er voor zorg dat ik me beter voel, zal ik dus vanzelf meer vertrouwen krijgen. In de zomer voel ik mij altijd een stuk beter als de zon schijnt en als ik op vakantie ga, heerlijk ontspannen. 

Mijn gemoedstoestand is dan afhankelijk van wat ik doe, wat voor weer het is en waar ik ben. Hoe zou het zijn als ik niet afhankelijk ben van die externe factoren maar als dat goede gevoel van binnenuit zou komen? 

  • contactgegevens:
  • Breinpower
  • Laan van het Kwekebos 286
  • 7823 LN Emmen
  • 06-30047770
  • hypnotherapie en NLP:
  • Hypnose
  • bij angst, stress, trauma, verdriet,
  • depressie, verslaving, allergie
Yvonne Thuijs   Breinpower
Powered By ClickFunnels.com